Почетна

Пробајте ја највкусната пица и пастрамајлија во градот.

Како до нас ?

Pizza House се наоѓа во центарот на Скопје, улица Аминта Трети(Ленинова) 60 Спроти холандска амбасада кај драгстор Бети

Inline
Inline