За нас

ние користиме свежи состојки.

Пицеријата Пица Хаус е отворена во октомври 2015 год.

Уште од самиот почеток врз основа на својот квалитет и вкус нашите производи станаа барани  и препознатливи.

Со гордост тука би сакале да ја истакнеме нашата штипска пастрамајлија.

Нашата основна цел е во секојдневен контакт со нашите муштерии да се подоруваме во нашата раота и секогаш да бидеме тука со врвна услуга и квалитет.

Остануваме посветени на Вас.

Ви благодариме за соработката и разбирањето.