Мени

Пици

pica makedonska2
Македонка

( доматно пире, кашакавал, печурки, пиперки,кромид, маслинки,зачини )

Средна
210 ден
Голема
340 ден
Фамилјарна
450 ден
da-rafmi
Фунги(наполетана)

( доматно пире, кашакавал, печурки, зачини ).

Средна
190 ден
Голема
300 ден
Фамилјарна
400 ден
pica bela
Пица Бела

( павлака, кашакавал, печурки, шунка, зачини )

Средна
220 ден
Голема
350 ден
Фамилјарна
430 ден
Туна Пица
Туна

( доматно пире, кашакавал, печурки, масллинки, кромид, туна,зачини )

Средна
220 ден
Голема
350 ден
Фамилјарна
450 ден
pizzahouse
Пица Хаус Специјал

( доматно пире, кашакавал,горгонзола, пршута, печурки, зачини )

Средна
290 ден
Голема
450 ден
Фамилјарна
560 ден
Маргарита Пица
Маргарита

( доматно пире, кашакавал, зачини )

Средна
180 ден
Голема
280 ден
Фамилјарна
380 ден
Пеперони Пица
Пепероне

( доматно пире, кашакавал, печурки,кулен, зачини )

Средна
230 ден
Голема
360 ден
Фамилјарна
460 ден
Вегетаријанска Пица (4)
Посна Пица

( доматно пире, печурки, зачини, зеленчук, )

Средна
180 ден
Голема
280 ден
Фамилјарна
380 ден
wild-on-waiheke
Вегетаријана

( доматно пире, кашакавал, печурки, кромид ,маслинки, зачини, зеленчук )

Средна
220 ден
Голема
350 ден
Фамилјарна
450 ден
kapricosa
Капричиоза

( доматно пире, кашакавал, печурки, шунка, зачини )

Средна
210 ден
Голема
340 ден
Фамилјарна
450 ден
acon
Бејкон

( доматно пире, кашакавал, печурки, сланина, зачини )

Средна
230 ден
Голема
360 ден
Фамилјарна
460 ден
oriental
Ориентал де лукс

( доматно пире, кашакавал, печурки, димено говедско, суџук, зачини )

Средна
240 ден
Голема
380 ден
Фамилјарна
480 ден
Back Camera
Кон пршуто

( доматно пире, кашакавал, зачини, говедска пршута )

Средна
260 ден
Голема
410 ден
Фамилјарна
510 ден
rio mare
Рио Маре

( доматно пире, кашакавал, зачини, печурки,маслинки, риомаре, кромид )

Средна
250 ден
Голема
400 ден
Фамилјарна
500 ден
thumb_600
Кватро Стазионе

( доматно пире, кашакавал, шунка, кулен, сланина, пршут, печурки зачини )

Средна
270 ден
Голема
420 ден
Фамилјарна
520 ден
QUATRO FORMAGGIO
Кватро Формаџо

( доматно пире, кашакавал,пармезан,горгонзола сирење, печурки, зачини )

Средна
270 ден
Голема
420 ден
Фамилјарна
520 ден
калцоне
Калцоне

(доматно пире, кашакавал, печурки, шунка, зачини, павлака)

210 ден

Пастрамајлии

pastramajlija
Пилешка Пастрамајлија

( пилешко месо, зачини )

Мала
110 ден
Средна
160 ден
Голема
210 ден
pastramajlija
Свинска Пастрамајлија

( свинско месо, зачини )

Мала
110 ден
Средна
160 ден
Голема
210 ден
download
Пастрамајлија Веге

( доматно пире, кашкавал, зеленчук, зачини )

Средна
160 ден
Голема
210 ден

Сендвичи

picasendvic
Пица сендвич

( павлака, кашакавал, шунка, печурки )

120 ден
piano sendvic
Пијано сендвич- пилешко

( марула, кашакавал, пил-салама , домат, сосови )

140 ден
piano sendvic
Пијано сендвич – кулен

(  марула, кашакавал, кулен , домат, сосови )

160
piano sendvic
Пијано сендвич – димено говедско

(  марула, кашакавал, димено говедско , домат, сосови )

160
panzerota
Панцерота

( доматно пире, кашакавал, пилешка салама, печурки)

100 ден